Bine ati venit la Shanti

Bine ati venit la Shanti

OFERTA SEJUR 1 MAI 2015 LA SHANTI

 

Invitatie in Apuseni la Shanti un loc cu aer curat plin de liniste ,si copaci infloriti , drumetii pe munte , gratar si foc de tabara,  prieteni si  toate acestea pentru un 1 Mai de  care sa iti aduci  aminte mereu

Sejur de 2 nopti  la 1100 lei pentru intreaga pensiune ,  Capacitate cazare de 14-16 persoane.

Bucatarie
– utilata complet (tacamuri, vesela), frigider,

-cuptor cu microunde, aragaz, apa calda, apa rece

Sala de mese capacitate  maxima  de 20 pers

Spatiul mare din jurul pensiunii  (4 ha) ofera o stare de intimitate si liniste mai putin intalnita .

Oferim totodata in mod gratuit

Parcare auto  10 locuri ,Acces la  foisoare si trambulina pentru  copii

Acces la gratar in aer liber .

De ce pensiunea Shanti ?

De ce, daca vrei cazare in Apuseni,  vii la  noi?

…din trei motive sau  chiar mai multe:

Primul  – fiindca pensiunea nu este  langa  sosea, deci n-o sa vezi cum iti trec masinile pe sub geam.  Este la 1 km distanta de soseaua nationala .Este chiar  in mijlocul naturii  in  cadrul unei proprietati de 4 ha de fanete  si  livezi .

Si ce natura !!!  putem zice… luxurianta! La noi tot timpul sunt flori!

Incep primavara devreme cu ghioceii,clopoteii, narcise ,lalele    ( chiar zicea zilele trecute  un biolog ce trecuse pe la noi:  “Nici la Cluj, unde-i mai  cald, nu au  inflorit  inca…inseamna  ca le  merge tare bine la voi!) meri ,ciresi ,liliacul,iasomia,salcami, soc, crini si un gard viu de flori galbene ce tin toata vara , pana toamna tarziu cand florile de toamna asteapta bruma .

Pe langa  aceasta  din cand in cand  ne viziteaza minunatele  Pensiunea Shanti Caprioare in vizitavietuitoare ale padurii, si in fiecare dimineata devreme puteti surprinde veveritele cu carePensiunea Shanti Veverite in vizita impartim casa si curtea mergand  la ciuciur  sa bea apa ,dupa care urca in pom la mere si nuci.

Un alt motiv este  ca la  noi poti face plaja si stiti ca bronzul de munte este mai frumos.

Va asteapta  si  o piscina supraterana iar  alaturi  te  poti rasfata  pe ‘’sastina’’sub  privirile arzatoare ale  soarelui de vara pe un  sezlong ce abia  asteapta sa te primeasca . Iar daca soarele e prea puternic te poti odihni la umbra brazilor…

Un alt  motiv este  pozitia centrala a pensiunii pe Valea Ariesului .Astfel  de la noi poti  vizita  atat Scarisoara  cat  si  Cheile Turzii fara  sa-ti petreci o zi pe  drum conducand masina . Este  pozitia  ideala  pentru  cineva  care  in concediu vrea  sa viziteze  Muntii Apuseni  si  in special  Valea Ariesului.

Un alt motiv  este  ca noi va  putem  da  toate informatiile despre obiectivele  din Apuseni … sau  daca  doriti,  va insotim in  excursii cu masina noastra de teren  pentru a va  duce in locuri  nu prea vazute de multi sau va  putem ghida pentru a descoperi minunatiile din pesterile  de pe la noi .

‘’Asta-i pasiune  veche, din copilarie mi-se trage ‘’

Si un ultim  motiv,  desi  nu le-am  spus  pe  toate, va  lasam pe  d-voastra  sa le  descoperiti, este … LINISTEA . De aici vine si  numele Shanti, ceea ce inseamna: pace si liniste.

Seara,  la  amurg,  se coboara  o liniste  atat  de intensa incat nici pasarile  nu se mai  aud. Si atunci  daca  totusi  nu  o mai  puteti  suporta  ne  puteti  ruga  sa va  cantam  din  bucium. Doar  triplul ecou  a  buciumului,  ce se  aude peste  Valea Ariesului,  mai  poate  sa razbata, sa ne  arunce in  melancolia trecutului , a  acestei  Tari a Motilor  ……