Bine ati venit la Shanti

OFERTA VACANTA DE 1 MAI 2015 IN APUSENI

Invitatie in Apuseni la Shanti un loc cu aer curat plin de liniste ,si copaci infloriti , drumetii pe munte , gratar si foc de tabara,  prieteni si  toate acestea pentru un 1 Mai de  care sa iti aduci  aminte mereu

 

Sejur de 2 nopti  la 1100 lei pentru intreaga pensiune ,  Capacitate cazare de 14-16 persoane.

Bucatarie
– utilata complet (tacamuri, vesela), frigider,

-cuptor cu microunde, aragaz, apa calda, apa rece

Sala de mese capacitate  maxima  de 20 pers

Spatiul mare din jurul pensiunii  (4 ha) ofera o stare de intimitate si liniste mai putin intalnita .

Oferim totodata in mod gratuit

Parcare auto  10 locuri ,Acces la  foisoare si trambulina pentru  copii

Acces la gratar in aer liber .

De ce pensiunea Shanti ?

De ce, daca vrei cazare in Apuseni,  vii la  noi?

…din trei motive sau  chiar mai multe:

Primul  – fiindca pensiunea nu este  langa  sosea, deci n-o sa vezi cum iti trec masinile pe sub geam.  Este la 1 km distanta de soseaua nationala .Este chiar  in mijlocul naturii  in  cadrul unei proprietati de 4 ha de fanete  si  livezi .

Si ce natura !!!  putem zice… luxurianta! La noi tot timpul sunt flori!

Incep primavara devreme cu ghioceii,clopoteii, narcise ,lalele    ( chiar zicea zilele trecute  un biolog ce trecuse pe la noi:  “Nici la Cluj, unde-i mai  cald, nu au  inflorit  inca…inseamna  ca le  merge tare bine la voi!) meri ,ciresi ,liliacul,iasomia,salcami, soc, crini si un gard viu de flori galbene ce tin toata vara , pana toamna tarziu cand florile de toamna asteapta bruma .

Pe langa  aceasta  din cand in cand  ne viziteaza minunatele  vietuitoare ale padurii, si in fiecare dimineata devreme puteti surprinde veveritele cu care impartim casa si curtea mergand  la ciuciur  sa bea apa ,dupa care urca in pom la mere si nuci.

Un alt motiv este  ca la  noi poti face plaja si stiti ca bronzul de munte este mai frumos.

Va asteapta  si  o piscina supraterana iar  alaturi  te  poti rasfata  pe ‘’sastina’’sub  privirile arzatoare ale  soarelui de vara pe un  sezlong ce abia  asteapta sa te primeasca . Iar daca soarele e prea puternic te poti odihni la umbra brazilor…

Learn More

Locatie

Pensiunea Shanti
este situata in inima Muntilor Apuseni pe Valea Ariesului in satul Brazesti localitatea Baia de Aries la 800m de Dn 75 in mijlocul unei proprietati de 4 ha . Panorama de aici este superba iar locul indeamna spre relaxare, intimitate .

Learn More